tisdag 2 februari 2016

Ljuvligt!


Knallblå himmel, strålande sol, 33 grader på balkongen! All tvätt torkade på nolltid. Tommy kunde soldyrka i flera timmar (ja, jag också en stund.....). Vi har haft en riktig tadetlugntdag!


Och nu börjar den slå ut på allvar, den jättestora busken med bougainvillea bredvid vår trappa. Egentligen tillhör den väl närmaste grannen, men den har börjat växa ända in på vår balkong, så vi tycker att den mest är vår...... Han är förresten inte där och kan njuta av den!

Hemma är det visst mest skitväder ser vi på nyheterna. Regn och blåst - det känns bättre att vara här.... Fast dagarna går alldeles för fort, trots att de har blivit betydligt längre sedan vi kom hit. Hemma är dagen nu 8 timmar och 23 minuter lång. Här är den 10 timmar och 32 minuter, och nu behöver vi inte bomma igen fönsterluckorna och dra för gardinerna lika tidigt längre. Vid halv sextiden brukar vara lagom - då är det ganska mörkt och kvällskylan börjar smyga sig på. 

Nu är dagens hälsosamma (en väldans massa grönsaker!)  middag avklarad, morgonrockarna är på och nyheterna och något mysigt på TV väntar...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar