torsdag 14 januari 2016

Soldyrkare!


Det kan man verkligen kalla Tommy! Han tar alla tillfällen att få lite sol på den bleka kroppen - som inte är så blek längre! Titta bara - shorts! Och bar överkropp!


Framåt dagen blev det väldigt blåsigt på balkongen, så vi flyttade till baksidan huset. Där var det också ganska blåsigt, men när vi flyttade bort till hörnan blev det varmt! Väldigt varmt! Så t-shirten åkte av igen. En timma fick vi, i gassande sol. Sedan kom molnen. Vi gick in, tog på jeans och tröja och vandrade till affären. Varsin väg. Tommy tog den svåra. jag och mitt knä tog den lätta. Sedan sågs vi någonstans på mitten och gick hem tillsammans.


Idag blev det tidig middag, för vi var bjudna till grannen på ett glas vin framåt kvällen. Hon bor bara tvärs över gatan, så det är nära! Och en väldigt mysig lägenhet har hon! Det blev en jättetrevlig kväll, och ytterligare ett par grannar anslöt efter en stund - kul för oss att få träffa fler som bor här! Flera timmar senare gick vi hem - vart tog kvällen vägen? Men så är det när man har trevligt - tiden bara försvinner! Tack för i kväll - vi ses väldigt snart..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar