söndag 24 januari 2016

Lite kyligt........


Jaha - efter den där äventyrliga lördagen var det väl lika bra att hålla sig hemma och vårda träningsvärken efter långpromenaden! Nåja - så farlig var den väl kanske inte, men nog kändes det i den gamla kroppen att vi hade vandrat en rätt lång väg igår..... Och dessutom var inte vädret det allra bästa. Nu har vi några dagar med kyla och kanske regn (men förhoppningsvis inte snö!) framför oss. Jag läser att kylan därhemma börjar ge med sig, äntligen! Var det nödvändigt att skicka den vidare åt vårt håll? Fast fram emot mitten/slutet av veckan kommer vårvärmen tillbaka - det lovar alla vädersajterna! Så vi får väl tro på det då. 
 Idag har det varit växlande och knappt mer än 12 - 13 grader. Tommy tog sin vanliga sväng. Jag gick inte utanför dörren. Jag behövde en lugn dag. Jag ringde och pratade med sonen - det var längesedan! Tur att internet finns så man kan hålla kontakten, men hur det är så är det i alla fall mysigt att få prata på riktigt någon gång ibland!


Lite nödvändigheter har vi klarat av. Våra flitpengar har kommit, så nu är räkningarna därhemma betalda! Och så har vi bokat hemresan. Ja ja - det ska göras, förr eller senare! Nu hittade vi en resa som var både relativt billig och med bra flygtider - nåja - avresan klockan 8 var väl i tidigaste laget, men vi är i alla fall hemma i hygglig tid, trots mellanlandning och byte av plan i både Aten och Stockholm! Så var det gjort. Och fortfarande har vi lång tid kvar här, trots att dagarna verkar rusa iväg i en väldig fart.......

1 kommentar:

  1. Den svenska kylan har även kommit ända till Thailand och vi hade endast 18 grader här i Hua Hin på morgonen. Brr!
    MVH Marie

    SvaraRadera