söndag 10 maj 2015

Söndag kväll


Igår morste åkte jag från Drömstugan till Göteborg för att gå till tandläkaren. Det blev tufft, eftersom jag inte alls mådde bra. Höger öga värkte, och kroppen kändes som en urvriden trasa. Att ta sig till tandläkaren och sedan ut till Rörö kändes nästan oöverstigligt. Men vad gör man - hem måste jag ju. Hela den där resan tog nästan 11 timmar - en hel evighet, i alla fall när man inte mår bra.


Vid 19.30 - tiden var jag i alla fall hemma, och oj vad det hade blivit grönt på Rörö på tre veckor!
Sedan tittade jag mig själv i spegeln och höll på att bli grön, jag också - av fasa! Högerögat var alldeles uppsvullet och jag kunde inte öppna det mer än någon millimeter. Titta på TV eller läsa var bara att glömma. 
I morse såg det om möjligt ännu värre ut, och ont gjorde det. I morgon bitti klockan 8 ringer jag till VC och får en akuttid!
Jag tog faktiskt en bild på mina ögon. Den bilden ska jag inte lägga ut. Jag ser ut som ett monster........


I kväll ringde Tommy, som hade stannat kvar för att få i ordning båten inför sjösättning. Det ska väl bli rätt snart nu........
Men - båten kom i sjön i kväll, och nu ringde han från styrhytten! Då blev jag glad mitt i allt elände!

Det är inte lätt att skriva med bara ett öga kan jag säga. Nej, en värktablett och sängen, och sedan hoppas jag att jag slipper hosta hela natten. I morgon ska nog allt bli bättre.......



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar