söndag 1 mars 2015

Återträff!


Ao Sane är rätt stenig om man jämför med de andra stränderna. Lite jobbigare att gå där alltså......Men fördelarna överväger: Du har inte halva stranden med dig hem, och du kan hitta fina strandfynd. Det gjorde jag idag!


Parasoller


och mer parasoller! Vi skaffar skugga under träden........


Det är väldigt mycket mysigare att ligga på rygg och titta upp i trädkronorna där solen silar genom löven än att stirra upp i en parasoll! 


Eller så kan man slå sig ner på muren och studera strandlivet........


I kväll fick vi besök av Eva och Jerry - trevligt återseende! Vi satt ett par timmar på vår balkong innan vi kom iväg ut för en sen middag.


Det blev den lilla restaurangen tvärs över gatan - nära hem sedan för både dem och oss. Eva och Jerry bor på Green Valley Resort, en bit bort på gatan. Där finns en trevlig pool som vi tänkte utnyttja på torsdag - dagen innan vi ska åka hem.......


En trevlig kväll hade vi! Vi ses nog igen innan både de och vi lämnar Sai Yuan, och vem vet - kanske vi ses på rockfest i sommar också...?


Idag blev det en ny svensk skidmedalj. Men det missade Tommy. Han fick läsa om det när vi kom hem i stället. Det gick också bra........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar