lördag 13 december 2014

White Sand Beach

 
Aon Café har blivit vårt frukostställe! Det ligger nära, det är (hyfsat) billigt, och det är mysigt att sitta där på utsidan. Nu känner personalen igen oss och vet vad vi vill ha.......... Dessutom är cappucinon alldeles utmärkt!
 
 
De här två gör inte saken sämre - dessa kattungar roar oss varje morgon!
 
 
Nid, vår pärla i receptionen, gav oss en karta när vi hade varit iväg och hyrt moppe. "Åk till White Sand Beach" tyckte han, och visade vägen på kartan. Idag verkade vara en bra dag att ta sig en mil norrut - på stora vägen - för att komma till den stranden! Det ångrade vi inte när vi kom dit.
 
 
Så fin strand!

 
Har fanns både solstolar, parasoller och en trevlig restaurang. Men inte heller här var det särskilt mycket folk. Och det gör ju inget att man slipper trängas på stranden..........

 
Här kan man vandra rätt långt.............

 
Jag måste studera kartan för att se var vi är, och kanske vart vi ska åka härnäst.........

 
Efter någon timma försvann solen och mörka moln tornade upp sig över havet. Killarna fick bråttom att slå ihop alla parasoller och ta undan madasserna - regn på gång! Men det där regnet kom aldrig, trots att det såg rätt hotfullt ut ett tag. Men nej - inte så mycket som en droppe kom det. Det hade varit ganska skönt annars - det har varit rätt varmt de sista dagarna. Fast å andra sidan - åka moppe i skyfall är ingen bra idé, så det var nog bra att regnet drog någon annanstans!
 
Idag är det Luciadagen. Det märker vi ingenting av.
 
 
Däremot verkar hela Thailands monstermotorcykelägare ha stormöte i Bang Niang! Ägaren till den här bor på vårt hotell. I natt hade alla motorcyklister party vid Tsunamiparken. De ska de visst ha i natt också. Hmmm..........
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar